CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ micci fwenz ♥

Saturday, 31 March 2012

AARON ohh AARON

weeee. .alhamdulillah terhajat gk na meet AARON AZIZ. . mg dr dlu na sgt jmpe dpn2 . .ngeee. .trcapai gk hasrat ku . .hehehe.  .rse epy sgt ari nie.  .ta tao na ckp ape epy sgt smpai ta trkate.  .huhuhu . .mule2 ta sengaja pn na nmpk dye  .kbetulan lak tho tp mse tho dye tgh shouting. .heee. .mse tho aku ngah jln2 at kl festival city then trpdg lak ke arah dye . .mg dlm hti aku mnjerit2 . .huhu. .ske sgt then trus col my hubby . .then cpt2 aku trus tryn bwah g tgk AARON . .heee. ..wah!!! encemnye dye n tinggi . .rse na pengsan jmpe dye. .cm ta cye lak. .hahahaha. .ape la aku nie. .nie la yg aku impi2kan slme nie. .slalu tgk at tv tp skunk dpt gk jmpe dpan2. .alhamdulillah ALLAH makbulkan permintaan aku .  .heee.. . .kwan2 aku jeles bub aku dpt brgmbar nan AARON AZIZ. heheeeee.  .nsib menyebelahi aku . .suke n suke sgttttttttttttt.  .kalau boleh na jmpe ag. . hahahaha. .nie pic aku nan aaron . .^_^




 saya dan AARON AZIZ


sme tinggi ta my hubby n aaron aziz??? ^_^


nie je kot yg aku na story . .heeee. .t law ad cte yg lbih menarik 
t aku akan kongsi nan kowg. . huhu. .
byeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!

Tuesday, 20 March 2012

demam n demam

heee...demam n demam je aku nie. .asyik skit je kan . .ngeeee. .da na skit na wt cm ne bkn aku yg na pn. .huhu . .best la plak mse tgh demam nie , ad owg take care psal kte. .huhu. .sukesuke. .tho yg aku mao sbnanye. .hahaha jhat kan . .ngeeee. .biase la owg skitptot di lyan dgn lemah lembut dan sopan santun  .. ta boleh mara ^_^ . hahaha . .da 3 ari demam tp tetap sme gk demam n demam. .then td lpas alek klas aku g klinik with my HUBBY. .dye la peneman aku  .. g sne g sni . . hahaha. .tengs b teman bby g klinik. .law ta mg demam ag la law ta g klinik. .weee


suare aku da la rock ..huhu  .. mcm karaoke lak. .mg sdih gle ble aku dgr . .na suare yg asal alek  .. hm .. ta bleh na jrit nan bff aku .  .ngeee. .slalu pat kcu fiza tp smenjak tade suare nie duk diam je la. .ngeeee,.. tho la keje aku ble ta de wt pe. .kcu owg je tao kan .. huhuhu. .ble g klinik td . .dpt byk ubattttttttttttt. . eeeeeeeeeeeeee. .  ta skeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. . .pahitttttttt . . argh !!!! kne abs kan lak tho . .na ta na kne abs kan gk la. . tkot t ta bek demam ag. . huhuhu. .nie pic ubat sy :)






then alek hstel . . mandi2 , mkan2 , , n yg pling pnting ape ag . .mkan ubat la,  ,bgeeee. . then trlena .  .huhu. .sdap la plak tdo ..weeeeee. .nie je kot . .kisah demam sy .. tengs a lot b take care about syg . . iloveyou n tengs at my bff take care about sy gk. . sayang kowg sume :)

Monday, 19 March 2012

13 MAC 2012

date nie date aku dilahirkan n membesar smpai skunk.  .ngeeeeeeee . .heee. .aku brsyukur dpt lahir at dunia nie.  .hehehe. ."SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-20" . .hehehe.  .wish dri sndri plak  . .hahaha. .tengs sgt at ibu aku yg lahir kan aku . . aku bangga jdi anak nya. .heee . .aku brjnji akan mnjdi anak yang baik utk ibu n ayah aku.  .aku syg mereka brdua . tnpe mereka siapa lah aku n aku ta wujud pn. .aku brtrima kasih slme nie ibu n ayh aku jge aku dri kcik smpai skunk . . alhamdulillah dgn prjgan mereka aku akan cbe mnjdi anak yg baik di depan mereka. .aku harap aku akan wt mereka bahagia dgn kejayaan aku nanti .  .ILOVEYOU IBU N AYAH.  .always in my mind. .

mlm 12/3/2012 aku g date cm biase nan my hubby ^_^. .heee. .tengs g jln2 . .aku epy cgt ari tho then my hubby ajak g TITIWANGSA. .then smbg2 dan trus g uma my bie. dye owg first yg wish birthday heee n bg hdiah . . na tao hdiah nye ape??????? TEDDY BEARRRRRRRR  . .ngeeee.  .suke sgt222.  .cmey la bie cm bie la bear tho.  .huhu. .ciap ad blusher ag at pipi dye ag. .huhu. . cmey2 .. 

then esk mlm nye ZATIE , FIZA N KAK NURUL n MEGAT konon nye na wt surprise la at aku at TITIWANGSA .  .dyeowg psang mercun then aku ta dgar . .ngeeeeee . .bub aku dgar lagu so ta dgar pape la. .ngee . .then aku trkjot gk la dyeowg pn ad gk at situ  . .heee. . epy sgt .. mg aku ta leh lupekan knagan yg brlaku mse tho . .tengs sgt kowg  . .iloveyou  . .best cgt2. .sukesuke. . heeee. . nie antara picture kteowg yg smpat di ambik .  .heee. . .

weee . .cuap my bie kek ^_^ 

 sayang sy mkan kek ala comey2 :)

saya , zatie , fiza n megat 

 weee.  .saya tngah mkan .  .:)


 awek2 cun n cntik gitu. .hahaha

 love saya n megat ^_^

kami :) friend 4 ever sayang kowg :) 

kek birthday saya :)

aku epy sgttt. .tengs sgt kowg  ..friend 4 ever  . .sayang kowg smpai ble2.  .hope persahabatan kte ta smpai di sini je . .heeee. .aku doakan kesejahteraan kwan2 aku sume yg mengenali aku slame ini .. hehehehe

Monday, 12 March 2012

jatuh air mata :(

Kau bernafas, kau hidup, di hatiku
hatiku menangis, kau melangkah, di hatiku
Semenjak kau disisiku, kau selalu dalam pikiranku, panggil aku

Air mata dingin terus terurai, jatuh tiada henti,
Hatiku pedih dan terasa semakin pedih karenamu
Di hari-hariku ku aku merindukanmu, hari – hari seperti ini, karena aku merindukanmu
air mataku jatuh lagi

Aku tersedak dalam kata-kata, meski mengunyanya, kata “Aku Mencintaimu
Pergi menuju angin, melayang jauh jauh pergi, aku merindukan kau mengucapkan kata itu
Kata yang tak bisa ku ungkapkan padamu,  jadi desahan panjang dan mengalir di hatiku

Air mata dingin terus terurai, jatuh tiada henti,
Hatiku pedih karenamu dan terus sakit
Di hariku aku merindukanmu, hari – hari seperti ini, karena aku merindukanmu
air mataku jatuh lagi

Kau yang selalu muncul di hadapanku, mengisi hatiku, menyesakinya
Jadi air mata sakit hati, air mata kerinduan, kau tetap hidup dalam hatiku seperti itu

Air mata dingin terus terurai, jatuh tiada henti,
Karena aku mencintaimu, karena air mata kerinduan ini adalah air mata cinta
Bahkan jika kau berada di sisiku dan tak bisa ucapkan kata – kata itu,
Aku benar-benar mencintaimu


carta hati ✖‿✖









Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
Lagu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanji kan bahagia
Untuk kita berdua selamanya
Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggal ku sendiri
Jangan tinggal kan carta hati
Kau janji kan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita

final exam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

argh !!!!!!!!!!! . .ble dgar FINAL EXAM je . .trus tkot kot. .bub datao da debaran nye cm ne . .memg serius aku tkot na jwb exam t . .hm  . .ag bpe minggu je na exam  . .skjp je da na exam . .pejam celik pejam celik da msuk sem bru . .hm. . hope aku leh wt exam t . . n aku akan study n study smpai pecah otak  . .grrrrrrr. . hahahha.  .tade la  . .ta kan smpai pecah kot .  .t cm ne na jwb exam law otak da pecah huhu. .weeeeeee. .tkot2 . .brdebar tngu saat exam . .ngeeeeee. .cm ape ntah bkan nye ape pn . .exam je kot tp .............. exam pn tkot kot. .aishhh !!! . .aku doa kan kejayaan aku n kwan2 aku yg sme sem or yg len sem . .heeee. .yla kan kan bakal jadi CIKGU TADIKA . .ngeeeeeeee . . cm ne la nty aku jd cikgu tadika . . mngajar bdak kcik lak tho . . heee. . msti cmey kan bdak2 kcik tho . .da la aku suke dak kcik  . .da la cmey . .ngeeee . . 




exam n exam n exam .  .ble igt alek , insyallah aku dpt wt exam tho nty .  .heee.  . tape pape pn aku brdoa byk2 . .aminnnnnnnn ~ .  .

Friday, 2 March 2012

sayang , sayang n sayang ✖‿✖

lalalalalalala . . .nyanyi jp sblum menaip pape.  .hahahaa. .peace ^_^. .ngeeee. .na update ape ek ?? da lpe la plak  . .ape la aku nie .  .mkan semut byk la tho smpai ta igt na tlis ape...huhu. .


brbalik pd title blog nie " sayang , sayang n sayang " .  .msti trtnye2 kan ape yg disebalik perkatan nie. . heee. .sbnarnye tade pape pn  . .sje na tlis perkataan nie. .hee. .ta la.. . sbnarnye aku ta na khilangan kwan2 aku yg sjati nie.. yla skunk kan susah na cri kwan yg btul2 pha, kita. .tp aku brnsib baik dpt kwan yg memahami aku , prangai aku. . yla msing2 ad prangai msing2 tp alhamdulillah stkat nie ok la aku dgn kwan2 aku . .juz grau2 cm tho je. .hehehe. .aku law kwan nie aku lbih suke grau ta brmaksud na mngate , kutuk or ejek or pape yg bleh menyingungkan perasaan owg. .aku mg ta brmaksud cm tho. .law ad mbe2 yg aku knal trase nan aku juz ckp dpn . .tapyah na ckp blakg . .aku minx maaf law ad wt kowg trase or pape. .mg aku syg kan kowg . . ta leh lupe kowg smpai ble2 . .aku suke sgt kwn nan kowg bub kowg bleh bntu aku dlm ape jua . .tho pn law dyeowg dpt tlg . ta sume owg dpt tlg sume problem. .mybe ad yg leh n ad yg ta leh . .yla , sesetengah owg ckp , kwan sejati je msti bntu sgale problem ape yg melanda.  .ta smsti nye sume problem k.  .law kwan tho ta dpt bntu , na cm ne kan . .ta kan na pkse2 lak  . .


harap kte brkwan smpai ble2 k. .if kte da abs blaja pn contact2 la slalu tkot khilangan kwan2 sjati . .tp nty ble kte da jauh , mybe kte saling merindu mse dkt klej , hstel n kua sme2 . .hee. .mg aku ta leh lupe saat , detik n mse tho.  .ble aku pkir2 alek . .hm , rse cm na slalu nan kowg je. .yla kte da blaja sme2 kan then cm ta na lpas kan kowg . .hahaha, . .ape lah aku nie ta na lpas kan owg lak. .weee. .ta kan na kpit nan aku je smpai ble2 . .dyeowg pn ad idup msing2. .hee ..aku doa kan kbhgian hdup kwan2 aku . .trutame ZATIE , FIZA N KAK NURUL ^_^ . .peace . . 


heee . . sayang kowg sangat2 . .hee. .nie je kot yg ad di pkiran aku yg mao aku tlis n menaip. .hehehehe.  .t law ad pape na tlis ag aku update ag ye . .bye2 sayang :)

lme ta update !!!!

hee.. da brhbuk blog aku . .da lme ta update .  .bz je memanjang kan . .biase la student la kate kan . .hehe . .pg smpai mlm bz je . .pg g klej ptg alek . .mlm wt keje . .bz n bz n bz . .huhu. .kdg2 ltih gk cm nie . .tp na wt cm ne an da nme pn blaja . .kne la korban ckit utk mse dpn  . .hehehe. .kate na cpai cita2. .ngee .. insyallah cita2 aku trcpai nty :). .ta sba nye .  .ngee. . ape lah aku nie .  .aku igt ble da abs blaja na bntu n ayh aku . .cian dyeowg dr aku kcil smpai skunk pnat cri duit utk aku . .hm. .sdih pn ad ble tgk ayg yg brtungkus lumus na cri duit utk aku n adk blaja. .cian2. .hm. .rse na ngis lak ble pkir alek . .hm. . prgorbanan ayh aku slme nie. .hm . .ayh , ibu . .angah sayang ayh n ibu . .angah minx maaf if angah ta dpt jd anak yg baik . .angah jnji akan blaja elok2 n dpt kje elok2 . .angah sentiasa doa kan ayh n ibu . . hm .. i love you ayh n ibu ^_^. .