CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ micci fwenz ♥

Saturday, 14 July 2012

penat n penat

semenjak start klas nie pnat n pnat . .hm na rehat pn sbtu n ahad je. .sbar je la. . .na wt cm ne adat belajar la kate kan  . .huhu . .sbar je la. . .tape2 lg stu sem je.  .sem dpan da last sem. . .YAHOOOO !!!! suke sgggggggggtttttttt. . .huhu sy bebas dr spm .. eh silapppp dr ane2 je la.. hahhahahha


ble igt setiap minggu mg penat gle terutama hari jumaat. .mg pnat gle.  . .ltih sgt.  . .hm. . .na tdo pn ta leh  . .da la klas smpai ptg la lg aku ngantok .. aku da la ta leh klas ptg  . . trpkse la. . na wt cm ne kn  . .da sume full klas pg . . .law ta ta la pnat cm nie. . .sbar n sbar je la. . .trpkse menahan smapi abis sem noe.  . huhu . .dugaan demi dugaan ..  .biase la belajar .  .ape la aku nie . .. 

Friday, 6 July 2012

lalalala

hehehehe


tiba2 je gelak .  .hahaha. . ta btl pnye owg . . hahaha.  .setelah sekian lme bercuti n duk at uma kinni aku sudah kembali dgn kesibukan di kl. . hmmm. . lpas nie byk la assingment yg byk .  .semenjak blik kl nie , aku jrang upate blog . . hehehe biase la jmpe my bff la.  .ape ag . .bile da jmpe trus lupe na update  . .huhu  . .mlas lak na menaip bile at hstel . .at uma rjin lak .  .bub tade ape na wt. . nie update pn bub ad mse ckit law ta buzy n buzy  . .buzy ape ntah  . .padahal tengah minggu add n drop .  .lalalalalala.  .


rse mlas lak na g klas da bub da cuti lme n berehat .  .hehehe.  .suke2 .  .tp best gk at cnie dpt lpak2 dgn bff aku n leh sembang2 n gelak ketawa. . memang pecah perut aku di buat nya. . heheee. .bila igt kmbli suka duka bersama terasa best lak .  .hehehe. .rse na dkat slalu n slalu bersama .  .wee. .sayang kowg sgt  . .hope kita berjaya smpai akhir hayat  . .peace ^_^


t la ad mse or mse trluang aku akan update n update ag .  .bye2 sayang 

Saturday, 23 June 2012

hmm. . .hmm. .

hmmmm. .mlm nie aku kesepian tanpa gelak ketwa dye. .aku rndu dye sgt.  .mne dye pergi. . da 2 hari ta dgar khabar. . hmm. .col pn dye ttup fon. .hmm. .dye pergi mne ??? hnya tuhan sje thu perasaan aku skunk bertapa aku rndu nye at dye.  hmm sbar je la. . na wt cm ne kan . .aku pn ta thu dye pergi mne. .hmm. .biar la.  .aku pn ta na syok sndri t aku gk yg kcewa.  .hnya bersbar n sbar je la . . tngu smpai dye contact n papae je la. . 


heee . .sowie awa  . sy terlalu sayng n rindu kan awa. .mybe awa ta thu persaan sy tp biar tuhan je yg thu persaan sy at awa. .if awa ad owg len pn sy trima seadanya dengan keputusan yg awa beri n sy ta trus brhrap n sy pn ta na brhrap sgt tkot trmkan dri sndri.  .ta thu na ckp cm ne perasaan sy at awa begitu mendalam . .smpai kan sy hnya igt awa. . hm  tp mybe ia akan jd kenangan sy kot. ..hmm.. redha je la. . 

Thursday, 21 June 2012

berdebar-debar

hye sayang !!!

aku na cte ckit psal ape aku berdebar-debar . .heeee. .tibe2 aty aku  rse berdebar bila aku mula berhubung dengan seorang jejaka nie . .heee. .agak2 siapa ye jejak yg bertuah tu. . heeeeeeee. .bertuah ke???? jeng .. jeng . .jeng ^_^

meyh aku cte ckit seba sdikit tentang dia . .first , nme dye . .nme dye ape ye ??? hmmm lupe la plak . . hahaha . .hmmm ta kan lupe kot. .hm adla  . .secret. .heee. . aku bg nme dye CAPITAL A  la.. heeeeeee. . mlu na bg thu nme dye . . kunk dye bce kunk mlu aku kunk  . .na ltak mke at ne. .t dye ckp aku syok sndri lak. .heee. . bia aku je thu siapa dye. . heee. .aku da knal dgn dye da lme da sjak aku stdy at kl aku da mule kwan dgn dye .kteowg da knal dlm sthun lbih kot . ..kteowg knal pn melalui fb . . heee. .aku yg add dye dlu. .heee. .mlu2 . .then kteowg pn mule brkwan n kwan smpai skunk . .


dlm aku brkwan dgn dye kan .. kowg na thu ta ape yg trjd ??? heee. .aku da mule suke dgn dye . .heee. .mlu na ckp. .malu-malu kucing lak aku . . hehehe. .na wt cm ne da mlu kan .. then aku simpan perasaan nie smpai skunk  . .aku ske cra dye. .dye baik dgn aku , lyan aku dgn baik , mke dye bleh than la. .cmey n encem gk la. .ng aku la . . bg kowg ta thu la. . heeee..n pling aku ske dkat dye nie dye pnye snyuman n ketwa . . dye suke gk kcau aku n usik aku smpai aku gelak2 . . heee..dye memang lwak . .heee. . trbyg lak at dye. . ngeeeeeee. .


na tgk pic dye ???? hmmm. .rse nye ta pyah kot .  .bia aku sowg yg tgk . .hahaha. . kedekut nya aku . .heee. . bkan ta na upload tp aku mlu la.. yla da la aku suke dye .. n then dye ta thu  . .t tiba2 dye trbce blog aku kunk  .. ta ke aku kne t . .tkot aku . . heee. .biarlah rahsia.. heee. .cm lagu siti nurhaliza la plak .. heee. .


aku ta thu perassan nie tiba2 dtg ble aku brhbung dgn dye.  .aku rse lain n epy je dgn dye . .aku sayang dye n dye pn sayang aku . .tp aku ta thu hati dye cm ne. .adakah sme dgn aku atau sebalik nya.. bila aku fikirkan blik psal bnda nie aku trigt tentang dye. .hm . . law dye tade perasaan at aku na wt cm ne kan  . .aku redha je la . .bia aku je pendam ape yg aku rse. . .hanya tuhan je thu persaan aku at dye .  .law dye dpt thu msti best kan . . heee. .. tape la. .bia aku simpan sowg2 persaan nie. .heee. . malu2 t dye thu  . .heeee...

BUSAN !!! BUSAN !!!!

argh !!!! argh !!!!!

leh jd gila cm nie !!!

busan n busan n busan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hahaha. . busan sgt aku nie smpai da naik gila da.  .weeeee.. sbnarnye aku busan duk at uma nie. . yla smenjak alek uma nie ta tao na wt pe .  .keje aku at uma bgun , msak , tgk tv , un9. .tu je la keje aku semenjak cuti nie.. memang busan kot...duk uma pn dengan mak aku . .lgi la busan .  .tade kwan na sembang2 . .adik aku da la alek minggu dpan .  .terpaksa la than duk uma , law ad adik aku senang ckit na kua g ane2 . .mak aku bg je.  .law aku sowg nie yg lecih nye mak aku bising je law aku na kua sowg   . .yla busan duk uma. .na gk g uma membe tp trpkse tngu adik aku alek la jwb nye . .


nsub n nsib aku cm nie. . na tgk tv tade cte ape lak . . so ngadap lappy je la keje aku .  .smpai mak aku da bising ari2 ngadap lappy je smpai lme2. . hahaha .  .biase la kan jiwa remaja.  .na kan keseronokan dan enjoy ckit . . tak kan na berkepit bwah ketiak mak ag .. heeee. . .msti la mao bnda yg epy n yg ta busan  .. nie ta ngadap tv je n bring je.  .mne ta gemok aku nie. . skunk pn da gemuk lgi na tmbah . .ta na aku gemuk lgi.. huhu


slame aku cti nie ad la mse aku na update blog aku nie law da start stdy t memg tade mse la jwab nye. .asyik2 assingment , assingment n assingment  . .busan aku . .ckup la sem lpas da ari2 ad assingment .  .msak la. . ltih kot asyik na wt asssingment .  .heeeeee. .smpai ta ckup rest n tido . .na wt cm ne da nsib student cm tu kan . .terima je la. . ngeeeeeeeeeeeee. . .pape je la . .asal kan aku epy je memanjang  . hahahahahahahaha

Wednesday, 20 June 2012

alhamdulillah ^_^

MERDEKA !!! MERDEKA !!! MERDEKA !!!


heee... .what ???? da merdeka ???? hahaha . . .ta la . . blum merdeka ag la. . nie merdeka lain la. . heeeeee. . ske sgt hri nie . . aku da abs EXAM. .alhamdulillah akhirnya abs gk setelah penat perah otak slme 3 hari 3 paper. . smpai juga penghujung nya , dan yg lagi best cuti sem la lpas exam !!!. .weeee . .suke. .suke sgt  . .tp cuti 2minggu je . .jd la cuti 2minggu drpd ta cuti langsung . .da lme ta alek ipoh , rse rndu plak . .asyik alek klang je rndu sgt na jmpe kwan sekolah. .


nanti da alek ipoh leh la lpak2 dgn kwan sekolah  . .weee . .msti best kan .. yla da lme ta lpak2 n sembang2. .aku pn jrang alek ipoh ..so jrang la na jmpe kwan .  .heee. .sayang kowg semua. .friend 4 ever . .peace ^_^

Monday, 18 June 2012

snow white vs jiwa taiko

assalamualikum . . 




ape yg dimaksudkan dgn tjuk entry aku ek kowg rse???? heeee pnah dgar ta dkat mne2??? weeeeee. .law ad yg thu tu ok la. .tp pd yg ta thu tu meh cnie aku na bg thu ape yg aku maksudkan . . hehehe. .sbnarnya tu tjuk movie laaaa ^_^. .movie yg tgh hot n pnas at cinema . . heee.. aku sbarnya na tgk cte "SNOW WHITE" tu . . yla cm best je . .lgi2 ad plakon perempuan dlm cte twilight tu. .ape ke nme dye. . .haaaa.. bru igt BELLA. . heeee. . .. na tgk sgt cte tu. .




hri nie aku da excited sgt na tgk cte SNOW WHITE tp akhirnya tgk cte JIWA TAIKO. . hm. .sdih r gk ta dpt tgk snow white. . hahaha tape2 t aku alek uma aku tgk dgn adk aku. . heeeeeee.  .tp cte JIWA TAIKO tu pn bleh than gk la . . best la gk . .tp tetap dlm hti na tgk SNOW WHITE . .heeeeeeeeee.  .bila la aku pat tgk cte la kan . .menunggu n trus menunggu . . pe laaaaaaa. . .  

Sunday, 17 June 2012

sedih sgtttttttttttt

aku ad keje part time at stu kdai suar jeans nie da smlm aku last keje sane bub kdai tu na pindah tmpt lain dan aku terpaksa berhenti la.  .ta kan na ikt kdai tu plak. .heeee. .tp aku suke sgt keje situ best cgt. .dpt knal dgn akak2 yg cmey2 n baik sgt . . heeee. .lg pn aku da keje sne da 3 blan lbih kot klau ta silap. .heee t msti rndu na g keje kan bub da hri2 g keje kan.. hmmm. . sbar je la. .na wt cm ne kan . .


tp tape still lagi bleh jmpe akak2 cmey tu ag . .hee.. . t bole la lpak2 dgn akak tu . .heee. .epy je ble keje at situ,. .n aku ta kan lupekan smpai ble2 . .hm. .aku hrap kdai tu akan trus mju n mju lgi. .


yg klakar nye semlam , aku bru tahu bos aku yg mne. .heee. .nsib baik dpt tgk smlm . .tho pn nsib bos dtg awal. .lwak la. na brhnti keje bru thu bos yg mne . .weeeeee. .pe la aku nie . .hahaha. .

ehem2. .saya kembali !!!!!!!!!








heeeeeeeee. .hye semua !!! . .setelah sekian lame saya menghilang kini saya sudah kembali. .ngeee. .hahaha bukan hilang g mane pn just tade mse na update blog la. .buzy n buzy memanjang. .hahaa. .byk assingment na wt . .mmg tade mse la na berbloging nie. .huhu. .smpai da berhabuk da blog aku .  .kesian blog aku kne tinggal lme. .heee. .skunk nie alu rjin la blik pn bub ada mse . .skunk ngah minggu exam n ta lme ag na cuti sem lagi la ad mse na berblog nie. . heee. .rndu sgt na update blog . . hahhaa


semenjak ta berblog nie asyik unline fb je. . hahaha.  .itu je yg ad mse. .heee. .so aku unline fb je la. .da ta tao na wt pe. . heee. .tp ble unline fb rse busan lak . .hahaha. . pe la aku nie. . byk sebenar nye aku na cite at blog setelah lme di tinggal kan tp ta kesampaian la plak.. heee. .so biar aku je la simpan pe yg aku na cte .. law na cte pn confirm byk yg aku na tlis . .heeeeeee. .so secret suda. . . . . . . ^_^

Saturday, 31 March 2012

AARON ohh AARON

weeee. .alhamdulillah terhajat gk na meet AARON AZIZ. . mg dr dlu na sgt jmpe dpn2 . .ngeee. .trcapai gk hasrat ku . .hehehe.  .rse epy sgt ari nie.  .ta tao na ckp ape epy sgt smpai ta trkate.  .huhuhu . .mule2 ta sengaja pn na nmpk dye  .kbetulan lak tho tp mse tho dye tgh shouting. .heee. .mse tho aku ngah jln2 at kl festival city then trpdg lak ke arah dye . .mg dlm hti aku mnjerit2 . .huhu. .ske sgt then trus col my hubby . .then cpt2 aku trus tryn bwah g tgk AARON . .heee. ..wah!!! encemnye dye n tinggi . .rse na pengsan jmpe dye. .cm ta cye lak. .hahahaha. .ape la aku nie. .nie la yg aku impi2kan slme nie. .slalu tgk at tv tp skunk dpt gk jmpe dpan2. .alhamdulillah ALLAH makbulkan permintaan aku .  .heee.. . .kwan2 aku jeles bub aku dpt brgmbar nan AARON AZIZ. heheeeee.  .nsib menyebelahi aku . .suke n suke sgttttttttttttt.  .kalau boleh na jmpe ag. . hahahaha. .nie pic aku nan aaron . .^_^




 saya dan AARON AZIZ


sme tinggi ta my hubby n aaron aziz??? ^_^


nie je kot yg aku na story . .heeee. .t law ad cte yg lbih menarik 
t aku akan kongsi nan kowg. . huhu. .
byeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!

Tuesday, 20 March 2012

demam n demam

heee...demam n demam je aku nie. .asyik skit je kan . .ngeeee. .da na skit na wt cm ne bkn aku yg na pn. .huhu . .best la plak mse tgh demam nie , ad owg take care psal kte. .huhu. .sukesuke. .tho yg aku mao sbnanye. .hahaha jhat kan . .ngeeee. .biase la owg skitptot di lyan dgn lemah lembut dan sopan santun  .. ta boleh mara ^_^ . hahaha . .da 3 ari demam tp tetap sme gk demam n demam. .then td lpas alek klas aku g klinik with my HUBBY. .dye la peneman aku  .. g sne g sni . . hahaha. .tengs b teman bby g klinik. .law ta mg demam ag la law ta g klinik. .weee


suare aku da la rock ..huhu  .. mcm karaoke lak. .mg sdih gle ble aku dgr . .na suare yg asal alek  .. hm .. ta bleh na jrit nan bff aku .  .ngeee. .slalu pat kcu fiza tp smenjak tade suare nie duk diam je la. .ngeeee,.. tho la keje aku ble ta de wt pe. .kcu owg je tao kan .. huhuhu. .ble g klinik td . .dpt byk ubattttttttttttt. . eeeeeeeeeeeeee. .  ta skeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. . .pahitttttttt . . argh !!!! kne abs kan lak tho . .na ta na kne abs kan gk la. . tkot t ta bek demam ag. . huhuhu. .nie pic ubat sy :)






then alek hstel . . mandi2 , mkan2 , , n yg pling pnting ape ag . .mkan ubat la,  ,bgeeee. . then trlena .  .huhu. .sdap la plak tdo ..weeeeee. .nie je kot . .kisah demam sy .. tengs a lot b take care about syg . . iloveyou n tengs at my bff take care about sy gk. . sayang kowg sume :)

Monday, 19 March 2012

13 MAC 2012

date nie date aku dilahirkan n membesar smpai skunk.  .ngeeeeeeee . .heee. .aku brsyukur dpt lahir at dunia nie.  .hehehe. ."SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-20" . .hehehe.  .wish dri sndri plak  . .hahaha. .tengs sgt at ibu aku yg lahir kan aku . . aku bangga jdi anak nya. .heee . .aku brjnji akan mnjdi anak yang baik utk ibu n ayah aku.  .aku syg mereka brdua . tnpe mereka siapa lah aku n aku ta wujud pn. .aku brtrima kasih slme nie ibu n ayh aku jge aku dri kcik smpai skunk . . alhamdulillah dgn prjgan mereka aku akan cbe mnjdi anak yg baik di depan mereka. .aku harap aku akan wt mereka bahagia dgn kejayaan aku nanti .  .ILOVEYOU IBU N AYAH.  .always in my mind. .

mlm 12/3/2012 aku g date cm biase nan my hubby ^_^. .heee. .tengs g jln2 . .aku epy cgt ari tho then my hubby ajak g TITIWANGSA. .then smbg2 dan trus g uma my bie. dye owg first yg wish birthday heee n bg hdiah . . na tao hdiah nye ape??????? TEDDY BEARRRRRRRR  . .ngeeee.  .suke sgt222.  .cmey la bie cm bie la bear tho.  .huhu. .ciap ad blusher ag at pipi dye ag. .huhu. . cmey2 .. 

then esk mlm nye ZATIE , FIZA N KAK NURUL n MEGAT konon nye na wt surprise la at aku at TITIWANGSA .  .dyeowg psang mercun then aku ta dgar . .ngeeeeee . .bub aku dgar lagu so ta dgar pape la. .ngee . .then aku trkjot gk la dyeowg pn ad gk at situ  . .heee. . epy sgt .. mg aku ta leh lupekan knagan yg brlaku mse tho . .tengs sgt kowg  . .iloveyou  . .best cgt2. .sukesuke. . heeee. . nie antara picture kteowg yg smpat di ambik .  .heee. . .

weee . .cuap my bie kek ^_^ 

 sayang sy mkan kek ala comey2 :)

saya , zatie , fiza n megat 

 weee.  .saya tngah mkan .  .:)


 awek2 cun n cntik gitu. .hahaha

 love saya n megat ^_^

kami :) friend 4 ever sayang kowg :) 

kek birthday saya :)

aku epy sgttt. .tengs sgt kowg  ..friend 4 ever  . .sayang kowg smpai ble2.  .hope persahabatan kte ta smpai di sini je . .heeee. .aku doakan kesejahteraan kwan2 aku sume yg mengenali aku slame ini .. hehehehe

Monday, 12 March 2012

jatuh air mata :(

Kau bernafas, kau hidup, di hatiku
hatiku menangis, kau melangkah, di hatiku
Semenjak kau disisiku, kau selalu dalam pikiranku, panggil aku

Air mata dingin terus terurai, jatuh tiada henti,
Hatiku pedih dan terasa semakin pedih karenamu
Di hari-hariku ku aku merindukanmu, hari – hari seperti ini, karena aku merindukanmu
air mataku jatuh lagi

Aku tersedak dalam kata-kata, meski mengunyanya, kata “Aku Mencintaimu
Pergi menuju angin, melayang jauh jauh pergi, aku merindukan kau mengucapkan kata itu
Kata yang tak bisa ku ungkapkan padamu,  jadi desahan panjang dan mengalir di hatiku

Air mata dingin terus terurai, jatuh tiada henti,
Hatiku pedih karenamu dan terus sakit
Di hariku aku merindukanmu, hari – hari seperti ini, karena aku merindukanmu
air mataku jatuh lagi

Kau yang selalu muncul di hadapanku, mengisi hatiku, menyesakinya
Jadi air mata sakit hati, air mata kerinduan, kau tetap hidup dalam hatiku seperti itu

Air mata dingin terus terurai, jatuh tiada henti,
Karena aku mencintaimu, karena air mata kerinduan ini adalah air mata cinta
Bahkan jika kau berada di sisiku dan tak bisa ucapkan kata – kata itu,
Aku benar-benar mencintaimu


carta hati ✖‿✖









Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
Lagu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanji kan bahagia
Untuk kita berdua selamanya
Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggal ku sendiri
Jangan tinggal kan carta hati
Kau janji kan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita

final exam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

argh !!!!!!!!!!! . .ble dgar FINAL EXAM je . .trus tkot kot. .bub datao da debaran nye cm ne . .memg serius aku tkot na jwb exam t . .hm  . .ag bpe minggu je na exam  . .skjp je da na exam . .pejam celik pejam celik da msuk sem bru . .hm. . hope aku leh wt exam t . . n aku akan study n study smpai pecah otak  . .grrrrrrr. . hahahha.  .tade la  . .ta kan smpai pecah kot .  .t cm ne na jwb exam law otak da pecah huhu. .weeeeeee. .tkot2 . .brdebar tngu saat exam . .ngeeeeee. .cm ape ntah bkan nye ape pn . .exam je kot tp .............. exam pn tkot kot. .aishhh !!! . .aku doa kan kejayaan aku n kwan2 aku yg sme sem or yg len sem . .heeee. .yla kan kan bakal jadi CIKGU TADIKA . .ngeeeeeeee . . cm ne la nty aku jd cikgu tadika . . mngajar bdak kcik lak tho . . heee. . msti cmey kan bdak2 kcik tho . .da la aku suke dak kcik  . .da la cmey . .ngeeee . . 




exam n exam n exam .  .ble igt alek , insyallah aku dpt wt exam tho nty .  .heee.  . tape pape pn aku brdoa byk2 . .aminnnnnnnn ~ .  .

Friday, 2 March 2012

sayang , sayang n sayang ✖‿✖

lalalalalalala . . .nyanyi jp sblum menaip pape.  .hahahaa. .peace ^_^. .ngeeee. .na update ape ek ?? da lpe la plak  . .ape la aku nie .  .mkan semut byk la tho smpai ta igt na tlis ape...huhu. .


brbalik pd title blog nie " sayang , sayang n sayang " .  .msti trtnye2 kan ape yg disebalik perkatan nie. . heee. .sbnarnye tade pape pn  . .sje na tlis perkataan nie. .hee. .ta la.. . sbnarnye aku ta na khilangan kwan2 aku yg sjati nie.. yla skunk kan susah na cri kwan yg btul2 pha, kita. .tp aku brnsib baik dpt kwan yg memahami aku , prangai aku. . yla msing2 ad prangai msing2 tp alhamdulillah stkat nie ok la aku dgn kwan2 aku . .juz grau2 cm tho je. .hehehe. .aku law kwan nie aku lbih suke grau ta brmaksud na mngate , kutuk or ejek or pape yg bleh menyingungkan perasaan owg. .aku mg ta brmaksud cm tho. .law ad mbe2 yg aku knal trase nan aku juz ckp dpn . .tapyah na ckp blakg . .aku minx maaf law ad wt kowg trase or pape. .mg aku syg kan kowg . . ta leh lupe kowg smpai ble2 . .aku suke sgt kwn nan kowg bub kowg bleh bntu aku dlm ape jua . .tho pn law dyeowg dpt tlg . ta sume owg dpt tlg sume problem. .mybe ad yg leh n ad yg ta leh . .yla , sesetengah owg ckp , kwan sejati je msti bntu sgale problem ape yg melanda.  .ta smsti nye sume problem k.  .law kwan tho ta dpt bntu , na cm ne kan . .ta kan na pkse2 lak  . .


harap kte brkwan smpai ble2 k. .if kte da abs blaja pn contact2 la slalu tkot khilangan kwan2 sjati . .tp nty ble kte da jauh , mybe kte saling merindu mse dkt klej , hstel n kua sme2 . .hee. .mg aku ta leh lupe saat , detik n mse tho.  .ble aku pkir2 alek . .hm , rse cm na slalu nan kowg je. .yla kte da blaja sme2 kan then cm ta na lpas kan kowg . .hahaha, . .ape lah aku nie ta na lpas kan owg lak. .weee. .ta kan na kpit nan aku je smpai ble2 . .dyeowg pn ad idup msing2. .hee ..aku doa kan kbhgian hdup kwan2 aku . .trutame ZATIE , FIZA N KAK NURUL ^_^ . .peace . . 


heee . . sayang kowg sangat2 . .hee. .nie je kot yg ad di pkiran aku yg mao aku tlis n menaip. .hehehehe.  .t law ad pape na tlis ag aku update ag ye . .bye2 sayang :)

lme ta update !!!!

hee.. da brhbuk blog aku . .da lme ta update .  .bz je memanjang kan . .biase la student la kate kan . .hehe . .pg smpai mlm bz je . .pg g klej ptg alek . .mlm wt keje . .bz n bz n bz . .huhu. .kdg2 ltih gk cm nie . .tp na wt cm ne an da nme pn blaja . .kne la korban ckit utk mse dpn  . .hehehe. .kate na cpai cita2. .ngee .. insyallah cita2 aku trcpai nty :). .ta sba nye .  .ngee. . ape lah aku nie .  .aku igt ble da abs blaja na bntu n ayh aku . .cian dyeowg dr aku kcil smpai skunk pnat cri duit utk aku . .hm. .sdih pn ad ble tgk ayg yg brtungkus lumus na cri duit utk aku n adk blaja. .cian2. .hm. .rse na ngis lak ble pkir alek . .hm. . prgorbanan ayh aku slme nie. .hm . .ayh , ibu . .angah sayang ayh n ibu . .angah minx maaf if angah ta dpt jd anak yg baik . .angah jnji akan blaja elok2 n dpt kje elok2 . .angah sentiasa doa kan ayh n ibu . . hm .. i love you ayh n ibu ^_^. .

Wednesday, 22 February 2012

background bru ^_^

heee. .puas tukar2 then nie je yg aku minat n ase sweet kot.  .bg aku la sweet tp bg kowg ta tao la plak .. heee. .ske sgt dgn background nie. .na wt header cm owglen ta pndai . .tgk blog owg len cntik2 je blog aku je simple je. .heee. . .tp tape na wt cm ne an ta pndai na wt . .heee. .t blaja jd la n pndai wt sndri. .huhu . .kdg2 jles gk tgk blog owg len lawa2.  .haha.  .weee. . tp nsbek pndai ckit na tkar background. .tho pn alu follow blog owg len yg ad tutorial . .hee .alhamdulillah leh ikot ckit.  .heee. .tho je kot . . ta tao na tlis ape ag ^_^

Monday, 6 February 2012

home sweet home :)

dpt cti ag  . .cti n cti je blan nie an . . heee . .yeah!!! suke sgt  . .na wt cm ne an  . .da klej na bg cti ape ag . . alek uma la  .. da lme ta alek uma . .rndu ayah n ibu sy . .hee. .da lme ta meet ayah n ibu . .nie mse nye na mnje2 jp. .hahaha . .cian megat tinggal sowg at kl tho. . hehehe. .na wt cm ne an da lme ta alek so kne luang kan mse dgn my parents lak plak  . .asyik lyan dye je  . .busan la. .hahahaa. .tade la. .grau je bie sayang ..cti pn 4 hri je . .hri slase da alek kl alek  . .hehehe. . skjp pn skjp la jnji alek jmpe parents kan .  .heee.  .gembira smapi ta trkata dpt meet ayah n ibu  . .rndu sgt dgn dyeowg . .yla aku pn da jrang alek .  .dlm sblan tho 2 kali or skali je alek tho pn alek klang law cti pndek.  .law cti panjang mybe alek ipoh kn  . .heee . . tp ta best sgt law cti ta sme dgn my sis kesayangan aku tho .  .but dye pn sbuk dgn exam . . so ta sme la cti kteowg kn  . .aku da alek kl bru dye cti .  .hm. .law ad dye kan best .. ta la bowink sgt  . .leh borak2 n ketawa2 ckit . .nie asyik mengadap lappy n lappy . .heee. .lappy pn jemu kot dgn aku . . asyik ngadap dye je hri2 n 24 hours . .hahaha. .tp ble alek uma rse tade la na pkir sgt msalah2 yg beban kan pale otak aku  . .heee. .enjoy je la. .hahaha.  .wee. .tho je kot hee. . ngeee. .:)

Monday, 30 January 2012

mkan at uma mak mentua ✖‿✖

hahahahaha.  .mak mentua ???? lum pape ag da pgl mak mentua kan .  .gatai kan aku nie  . .heeee. .ari nie da start klas n rse cm mlas na g tp ta leh bub klas MADAM G an . .trpkse g gk.  .agpn da cti lme . .weee. .da abs klas tho aku col my bie suh amik at klej .  .bub ari nie my bie ta keje  . .heeee. .poteng yeee sayang ku  . .hahahahaha . .tape la .  .nty leh g date  . .weee.  .asyik date je kan aku nie . .hahahahaha. .then dlm kul 12 lbey my sayang pn dtg amik aku at klej . . then dye ckp , t mkan at uma dye mama msk . .dye da ckp at mama . .wahhh .  .mlu nye ase na g tp trpkse la t mama ckp pe lak t an na jd menantu nya. .heee.. .mle2 kteowg g TIYIWANGSA jp lpak2 n borak2 jp . .heee.  .suke sgt ari nie  . .heeee. .then da syok borak2 kteowg pn g uma megat . . heeee . .


ble da smpai uma megat , ase mlu lak . .yla g uma owg kn pas2 mkan lak at si2 .  .segan2 tp mama dye da msak g la gk .  .heeee. . .then ble smpai uma dye trus mama ciap an makn . .ase mlunye mse tho. .smpai ta kate pape . .heee.. then aku pn mkan dgn megat . .mamma ta na mkan . .mama ckp dye da knyg then aku due owg je la mkan .  .heee. . . smbil mkan megat n mama borak2 psal keje la tho la nie la . . lwak pn ade dgr dyeowg borak .  .weee. . .memg trglak2 aku mse tho  . .heee. . pdan mke bie an da kne lecture dgn mama . .heeee. . 


then pas mkan megat amik aimie n ika trun  . .aimie n ika nie anak buah dye .  .cmey2 tao tp aku pling suke aimie . .heee. .dye cmey sgt  . .gram tgk dye  . .aku nie suke bdak2 nie . .cmey gle an  . .heee. .kite pn bdak2 gk . .hahahahaha.  .then men2 dgn bdak2 kcik yg cmey tho . .heee. .men smbil tgk cte indon . . heee.  .best la plak aku tgk cte indon tho . .lyan je aku tgk . .wlupn bru je tgk ari nie tp ase cm da best . .heee.  .then dgar dyeowg jerit2 n men2. . .heee.  .suke22222 .  .hahahahha. .mama mra dyeowg mama ckp "jgn bsing opah na tgk tv"  .. hahahaha . . dyeowg men smapi kne mte mama . .heee then dyeowg men at tepi . .heee. .lwak aku tgk gelagat dyeowg .. heee. . .biase la bdak2 kan . .ane tao pape . . tao men je la kan . .heeee. .sukee sgt ari nie .. . 

jalan jalan jalan

wee.  .date n date ag meyh . .hahahaha . .cm biase aku g jln2 nan my bie sayang .  .kteowg raound2 kl  . .wee . .da ta tao na g ane an  . .ag pn smlm da mendung tkot ujan .  .so kteowg ta g jln ane pn . . g KL FESTIVAL CITY je dkt nan hstel aku.  .ngeee t tkot g jaoh2 bsah la bju aku . .weee. .ta na g jln bsah2 nie nty ta slesa  . .sape2 pn msti ta slesa bub sume bsah kan  .. btul ta sayang ????  .. weee. . then kteowg jln2 dlm festival city tho. .first tmpt aku g na tao at ne ??? at ne ag kalu ta at COOL BLOG .  .air kegemran aku . . weee . .nyum2 dapnye trase nikmat buble ble minum. .wahhh .  .hahahha. . smpai bie aku pn suke da minum air tho  . .weee . . bratur pnye bratur tgk2 buble da abs. .then aku pn dgn ta ptus ase nye g cri kdai buble lain  . .wee.  .bub da ngidam air buble tho . .hahhahaha. .the g at EACH CUP ^_^  . .tp aku suke lg at COOL BLOG. .bub byk buble n murah  ..weee . .tp ape2 pn dpt gk la aku minum air buble smlm . .heeee. .cm dak kecik kan aku nie. .then g jln2 at bwah lak .  .aku trhedu bau ROTI KOPI. . ngeeee . .aku pn ape ag . .,trus bratur . .ngeee . .dap sgt roti tho . .nyum2. . 


lpas tho kteowg tgk cuaca cm da ok tp mcm mendung then kteowg trus gerak g tmpt lain  . .destinasi setrusnya ialah TITIWANGSA .  .hahahaha.  .g sne pn jln2 nek mto je  .. na dduk rse mlas lak .  .then da abs jln2 , aku g meet fiza bub fiza ckp dye pnye kad atm da kne block  . .dye suh cbe at atm lain  . .then aku pn amik kad atm dye n cbe at atm len  . .tp respon nye TIDAK BERJAYA  . .huhu  . .then ta leh la amik duit fiza . .


pas2 kteowg g uma megat jp amik sweeter dye bub sjuk la kate kn . .then aku trnmpak baba n mama dye la . .aku da tkot da. .dgn mama dye leh ag tp baba dye memg aku tkot gle tkot mke dye . .grang gle mke bapak mentua aku  . .hahahaha tp smlm baba senyum at aku  . .weeee. . sukenye. . .leganya aty ble respon baba cm tho  . .heee.  .t leh dtg uma my bie ble ad baba n ta tkot lg :) . .then kteowg g mkan dkt uma megat tho je, . .mkan at si2 best r gk  . .weeee. . .


destinasi trakhir ialah meet fiza again  . .n tngu fiza smapi dye alek . . weee. .mse tho memg aku da nantok gle memg na tdo r  . .bantal da memanggil  . .heeee. .tp trpkse tngu fiza . . cian dye tade sape na amik nty . . then aku pn alek hstel . .weeeeee ^_^

Sunday, 29 January 2012

dating lah !!!!!

weee. .cm biase rutin aku g date n date n date je tao aku nie kan .  .mybe ad yg nyampah aku asyik nan megat je kan tp biar ar hidup aku .. suke aty aku la na kua ke na date ke an  . .hahahaha. .ari nie aku g jln2 at TAMAN TASIK DATO KERAMAT then aku g JUSCO SETIAWANGSA , jln2 at dlm tho . .then trus g P.MLM djt si2 . .pas2 kteowg bli mkanan n megat bli kan sarung bntal MICKEY MOUSE. .heee suke sgt . .wne pink ag tho. .heeee. .tengs sgt bie . .sayang bie sgt . .heee. .lpas g P.MLM kteowg mkan at FOOD COURT jusco tho ..da abs mkan , kteowg g jln2 at town . .then megat ajak g DATARAN jp. .ad show kereta cntik2 aku tgk ..smart gk la kereta2 tho. .rse na je kereta cm tho . .heeee. . .then ad konsert WILAYAH lak at si2 then aku pn g ar tgk jp . . heeee . .then na dkt kul 11 aku  tngu zatie n fiza . .then kteowg g karok jp at MERDU MUZIK. .wahhhh   ..lyannnnn ~ . .hahahhaa. .best sgt karok nan dyeowg . .rse ilang tension ckit. .huhu . .then abs karok kteowg pn alek uma . .weee. . best sgt ari nie . .ngeeee

Saturday, 28 January 2012

hang out time ^_^

kemarin . . aku , zatie n fiza brcdang na mkn at lua tp ta tao na mkn at ne .  .then kteowg pkir pnye pkir ta tao gk at ne . .ckp at cnie ta na sne ta na . .then fiza pn cdang mkn at TS. .then tnye pndpt msing2.  .sume pn na pegi  . .da alang2 mkn at si2 kteowg pn na tgk wyg . . mse tho cte bru kua cte SUMPAHAN KUM KUM . .then megat pn ad skali dye pn juin kteowg tgk wyg . . kteowg tgk kul 5.40 . .seram gk la tgk cte tho tp ad lwak ckit2 .  .huhu . .mg trkjot aku tgk cte tho .  .then da abs tgk wyg , kteowg g SUNGAI WANG jp . .sje jln2  .. heee. .then g LOW YAT . .g bli air CUP BON. .heee nyum2 .  .dap nye .  .then alek tho lpak2 at kdai biase at SAS CORNER .  .heee. .best lpak si2 . .leh tgk abe2 ensem . .ngeee. . .gtai suda .  .weeee. .hahahahaha.  .then blkg meja kteowg set2 klate lak pulak . .nyampah aku tgk asyik tgk2 lak then meja dpn aku lak pmpuan tho tgk2 gk. . cm pe ntah  . .cm ta pnah tgk owg je.  .tao la kteowg cntik ta pyah na tgk over sgt . .hahahaha. . mcm2 owg pn ad . .ngeee. .tp pling nyampah set2 laki klate tho la  . .asyik tgk je.  .btl2 nyampah . da la botak  . .weeeee. .then da abs lpak kteowg pn alek hstel. . we. suke sgt kua nan kowg  , .sayang kowg sgt  . .

Wednesday, 25 January 2012

ngeee . . .peace ✖‿✖

weee. . kjap ad kjap tade  .. mcm chipsmore an aku nie .  .hehehe.  .rndu lak na menaip tho yg wt enrty bru nie .  .hm  . .skunk nie da jrang sgt menaip bub bz ckit. . bz ape la sgt smpai ta smpat na brblogging nie ek ????. .sbnarnye ari2 aku meet my sayang . . tho yg mlas na menaip tho . . kdg2 ltih tho yg mlas . . ngee. . ble rjin je aku menaip skunk  . .smpai brhabuk blog aku nie . . hahahaha. .ble ad idea rse na tlis n na wt entry bru  .. byk gk la aku na cte tp da ta igt daaaaa .  . ngeee. .biase la manusia kan mudah lupa.. .weeee.. ape ntah aku merepek nie  . .hahahahaa. .byk gk yg aku sdg fkirkan . .biar aku je yg tao .  .aku ta na owg len tao mslh aku .  .biar aku yg selesai kan sndri. . tp kdg2 tho smpai asyik brfkir je .  .runsing gk aku asyik fkir mslh yg sme je  . .ad gk trdetik na kongsi nan owglen tp ta na menyusahkan owglen je  . .pape je la  . .asal kan aku bhgia . .hahahaha

Thursday, 19 January 2012

ulang tahun kami ^_^

heeee .  .alhamdulillah da 4 months kteowg brsme . .syukur alhamdulillah . .slme 4 bulan nie byk dugaan n rintangan yg kteowg tempuh  . .wlu cm ne pn kteowg tetap brsme . .sayang awa sgt bie .  .tengs slme nie prcye , jge n jujur nan sy  . .wlupn sy rse sy nie ta perfect cm owglen tp sy cbe utk jd yg trbaik wt awa  . .sy slalu mra n skit an aty awa  . .sy hnye grau n geram nan awa . . tp kdg2 tho ad gk mra . .heee. . sy hrap awa fham sy . .ye mg sy ske mkok tp sy juz na mnje2 nan awa jw .  .bkan pape pn law awa ta ske juz ckp je ek  . .sy akan kurang kan  . . yla manusia bole brubah  . .hubungan kte da smpai cnie pn da ckup . .sy ta na pape dr awa sy juz na ksih syg awa je  . .awa sy pnye  , sy awa pnye .  .hnye awa dlm hati sy . .sayang awa sangat . .sy hrap awa btl2 serius nan sy . .bub sy da btl2 syg kan awa . .ta pena sy gembira cm nie dgn owglen .  .awa telah membuka hati sy utk terima awa dlm hati sy  . .meskipn sy bkn yg trbaik wt awa . . tp awa trime sy seadanya gk . .brsyukur sgt  . .cm ta cye yg kte da brsme 4 blan  . .skjp je mse brlalu . .sy epy n bhgia di sming awa bie .  .sayang awa sgt2  . .heeee. .iloveyousomuch bie . . 




Saturday, 7 January 2012

new year ^_^

da new year .  .hehehe. .ari nie bru update .  .bub tade mse n aku pn dmam .  .huhu  . .new year nie aku n my bie g genting highland . .huhu. .best r gk g sne .  .sjuk sgt at sne  . .ta than aku at sne  . .huhu . .aku g ari sbtu . .dlm kul 11 lbey kot then smapi sne lam kul 12 lbey law ta slap la. . hehe. .mse mle2 smpai mg ase ta sba na nek cabel car  . .then da bli tiket , aku n megat pn bratur  . .rmai gle owg doe  . .pnat tngu na nek cabel car  . .biase r cti sek la kate kan  . .huhu. .then da dpt nek tho ase best la plak  . .weee. . .huhu.  .dpt tgk prmandangan  .. cntik sgt  . .wee . .kteowg smpat snap pic dlm cabel car ^_^











wee.  .nie la pic kteowg dlm cabel car ad ag tp msuk ckit2 suda la  . huhu . .then kteowg da smpai at ats  . .kteowg jln2 . .sjuk gle at sne .  .trpkse la kau than . .huhu  . .then g famous amos jp bli biskut sbgai alas prut aku ^_^






then cri pnye cri kdai mkan bub kyeowg da lpar gle kot .  .trutama aku la. . dr pg ta mkan kot mg la plar ag pn mse 2 da kul 2 lbey kot . .msti la pwot aku da nyanyi2 da. .ngeee. .then jmpe mcd , kfc , burger king , marry brown n mcm2 lg  . .aku n megat na mkan mcd  . .aku pn g bli  . .rmai gle yg bratur .  .aku pn trpkse gk la na bratur bub na mkan kan  . lpar gle . .then aku pn trus bratur smpai gliran aku . . hahahahaha. .nie mkanan kteowg  . .yg smapt aki snap .  .^_^
















then lpas mkan  . .aku n megat jln2 n pusing2 at situ  . .then smboil jln2 tho tngu abg rafie . .. lpas tho trus g cri hotel tp ta dpt bub sume full lot tho la ta na cri hotel dlu an da pnuh  . .huhu  . .kteowg cri at bwah at tmpt mule2 nek cabel car . . huhu . .then aku dpt gk htel tho .  .huhu .  .then mlm tho aku g nek ats  . .aku g nek mto bub cpt ckit .  .mg kabus byk sgt smpai aku ta npk jlan  . .mg sjuk gle doe .  .aku trketar2 sjuk ats mto ...then g mkan n trus g at lua na tgk bunga api . .tngu pnye tngu bu ga api pn tade  . .mybe sbb angin kuat kot . . bub tho ta na nek bunga api  . .then aku pn alek la .  .mlas na tngu lme2 at situ da la sjuk  . .huhu . . then alek trus tdo. .


esoknya. . .
aku n megat g nek atas na snap pic  . .aku na men tp nty la . .rmai gle kot  . .then ptg tho aku pn alek kl ^_^ .. weeee