CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ micci fwenz ♥

Saturday, 23 June 2012

hmm. . .hmm. .

hmmmm. .mlm nie aku kesepian tanpa gelak ketwa dye. .aku rndu dye sgt.  .mne dye pergi. . da 2 hari ta dgar khabar. . hmm. .col pn dye ttup fon. .hmm. .dye pergi mne ??? hnya tuhan sje thu perasaan aku skunk bertapa aku rndu nye at dye.  hmm sbar je la. . na wt cm ne kan . .aku pn ta thu dye pergi mne. .hmm. .biar la.  .aku pn ta na syok sndri t aku gk yg kcewa.  .hnya bersbar n sbar je la . . tngu smpai dye contact n papae je la. . 


heee . .sowie awa  . sy terlalu sayng n rindu kan awa. .mybe awa ta thu persaan sy tp biar tuhan je yg thu persaan sy at awa. .if awa ad owg len pn sy trima seadanya dengan keputusan yg awa beri n sy ta trus brhrap n sy pn ta na brhrap sgt tkot trmkan dri sndri.  .ta thu na ckp cm ne perasaan sy at awa begitu mendalam . .smpai kan sy hnya igt awa. . hm  tp mybe ia akan jd kenangan sy kot. ..hmm.. redha je la. . 

Thursday, 21 June 2012

berdebar-debar

hye sayang !!!

aku na cte ckit psal ape aku berdebar-debar . .heeee. .tibe2 aty aku  rse berdebar bila aku mula berhubung dengan seorang jejaka nie . .heee. .agak2 siapa ye jejak yg bertuah tu. . heeeeeeee. .bertuah ke???? jeng .. jeng . .jeng ^_^

meyh aku cte ckit seba sdikit tentang dia . .first , nme dye . .nme dye ape ye ??? hmmm lupe la plak . . hahaha . .hmmm ta kan lupe kot. .hm adla  . .secret. .heee. . aku bg nme dye CAPITAL A  la.. heeeeeee. . mlu na bg thu nme dye . . kunk dye bce kunk mlu aku kunk  . .na ltak mke at ne. .t dye ckp aku syok sndri lak. .heee. . bia aku je thu siapa dye. . heee. .aku da knal dgn dye da lme da sjak aku stdy at kl aku da mule kwan dgn dye .kteowg da knal dlm sthun lbih kot . ..kteowg knal pn melalui fb . . heee. .aku yg add dye dlu. .heee. .mlu2 . .then kteowg pn mule brkwan n kwan smpai skunk . .


dlm aku brkwan dgn dye kan .. kowg na thu ta ape yg trjd ??? heee. .aku da mule suke dgn dye . .heee. .mlu na ckp. .malu-malu kucing lak aku . . hehehe. .na wt cm ne da mlu kan .. then aku simpan perasaan nie smpai skunk  . .aku ske cra dye. .dye baik dgn aku , lyan aku dgn baik , mke dye bleh than la. .cmey n encem gk la. .ng aku la . . bg kowg ta thu la. . heeee..n pling aku ske dkat dye nie dye pnye snyuman n ketwa . . dye suke gk kcau aku n usik aku smpai aku gelak2 . . heee..dye memang lwak . .heee. . trbyg lak at dye. . ngeeeeeee. .


na tgk pic dye ???? hmmm. .rse nye ta pyah kot .  .bia aku sowg yg tgk . .hahaha. . kedekut nya aku . .heee. . bkan ta na upload tp aku mlu la.. yla da la aku suke dye .. n then dye ta thu  . .t tiba2 dye trbce blog aku kunk  .. ta ke aku kne t . .tkot aku . . heee. .biarlah rahsia.. heee. .cm lagu siti nurhaliza la plak .. heee. .


aku ta thu perassan nie tiba2 dtg ble aku brhbung dgn dye.  .aku rse lain n epy je dgn dye . .aku sayang dye n dye pn sayang aku . .tp aku ta thu hati dye cm ne. .adakah sme dgn aku atau sebalik nya.. bila aku fikirkan blik psal bnda nie aku trigt tentang dye. .hm . . law dye tade perasaan at aku na wt cm ne kan  . .aku redha je la . .bia aku je pendam ape yg aku rse. . .hanya tuhan je thu persaan aku at dye .  .law dye dpt thu msti best kan . . heee. .. tape la. .bia aku simpan sowg2 persaan nie. .heee. . malu2 t dye thu  . .heeee...

BUSAN !!! BUSAN !!!!

argh !!!! argh !!!!!

leh jd gila cm nie !!!

busan n busan n busan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hahaha. . busan sgt aku nie smpai da naik gila da.  .weeeee.. sbnarnye aku busan duk at uma nie. . yla smenjak alek uma nie ta tao na wt pe .  .keje aku at uma bgun , msak , tgk tv , un9. .tu je la keje aku semenjak cuti nie.. memang busan kot...duk uma pn dengan mak aku . .lgi la busan .  .tade kwan na sembang2 . .adik aku da la alek minggu dpan .  .terpaksa la than duk uma , law ad adik aku senang ckit na kua g ane2 . .mak aku bg je.  .law aku sowg nie yg lecih nye mak aku bising je law aku na kua sowg   . .yla busan duk uma. .na gk g uma membe tp trpkse tngu adik aku alek la jwb nye . .


nsub n nsib aku cm nie. . na tgk tv tade cte ape lak . . so ngadap lappy je la keje aku .  .smpai mak aku da bising ari2 ngadap lappy je smpai lme2. . hahaha .  .biase la kan jiwa remaja.  .na kan keseronokan dan enjoy ckit . . tak kan na berkepit bwah ketiak mak ag .. heeee. . .msti la mao bnda yg epy n yg ta busan  .. nie ta ngadap tv je n bring je.  .mne ta gemok aku nie. . skunk pn da gemuk lgi na tmbah . .ta na aku gemuk lgi.. huhu


slame aku cti nie ad la mse aku na update blog aku nie law da start stdy t memg tade mse la jwab nye. .asyik2 assingment , assingment n assingment  . .busan aku . .ckup la sem lpas da ari2 ad assingment .  .msak la. . ltih kot asyik na wt asssingment .  .heeeeee. .smpai ta ckup rest n tido . .na wt cm ne da nsib student cm tu kan . .terima je la. . ngeeeeeeeeeeeee. . .pape je la . .asal kan aku epy je memanjang  . hahahahahahahaha

Wednesday, 20 June 2012

alhamdulillah ^_^

MERDEKA !!! MERDEKA !!! MERDEKA !!!


heee... .what ???? da merdeka ???? hahaha . . .ta la . . blum merdeka ag la. . nie merdeka lain la. . heeeeee. . ske sgt hri nie . . aku da abs EXAM. .alhamdulillah akhirnya abs gk setelah penat perah otak slme 3 hari 3 paper. . smpai juga penghujung nya , dan yg lagi best cuti sem la lpas exam !!!. .weeee . .suke. .suke sgt  . .tp cuti 2minggu je . .jd la cuti 2minggu drpd ta cuti langsung . .da lme ta alek ipoh , rse rndu plak . .asyik alek klang je rndu sgt na jmpe kwan sekolah. .


nanti da alek ipoh leh la lpak2 dgn kwan sekolah  . .weee . .msti best kan .. yla da lme ta lpak2 n sembang2. .aku pn jrang alek ipoh ..so jrang la na jmpe kwan .  .heee. .sayang kowg semua. .friend 4 ever . .peace ^_^

Monday, 18 June 2012

snow white vs jiwa taiko

assalamualikum . . 




ape yg dimaksudkan dgn tjuk entry aku ek kowg rse???? heeee pnah dgar ta dkat mne2??? weeeeee. .law ad yg thu tu ok la. .tp pd yg ta thu tu meh cnie aku na bg thu ape yg aku maksudkan . . hehehe. .sbnarnya tu tjuk movie laaaa ^_^. .movie yg tgh hot n pnas at cinema . . heee.. aku sbarnya na tgk cte "SNOW WHITE" tu . . yla cm best je . .lgi2 ad plakon perempuan dlm cte twilight tu. .ape ke nme dye. . .haaaa.. bru igt BELLA. . heeee. . .. na tgk sgt cte tu. .




hri nie aku da excited sgt na tgk cte SNOW WHITE tp akhirnya tgk cte JIWA TAIKO. . hm. .sdih r gk ta dpt tgk snow white. . hahaha tape2 t aku alek uma aku tgk dgn adk aku. . heeeeeee.  .tp cte JIWA TAIKO tu pn bleh than gk la . . best la gk . .tp tetap dlm hti na tgk SNOW WHITE . .heeeeeeeeee.  .bila la aku pat tgk cte la kan . .menunggu n trus menunggu . . pe laaaaaaa. . .  

Sunday, 17 June 2012

sedih sgtttttttttttt

aku ad keje part time at stu kdai suar jeans nie da smlm aku last keje sane bub kdai tu na pindah tmpt lain dan aku terpaksa berhenti la.  .ta kan na ikt kdai tu plak. .heeee. .tp aku suke sgt keje situ best cgt. .dpt knal dgn akak2 yg cmey2 n baik sgt . . heeee. .lg pn aku da keje sne da 3 blan lbih kot klau ta silap. .heee t msti rndu na g keje kan bub da hri2 g keje kan.. hmmm. . sbar je la. .na wt cm ne kan . .


tp tape still lagi bleh jmpe akak2 cmey tu ag . .hee.. . t bole la lpak2 dgn akak tu . .heee. .epy je ble keje at situ,. .n aku ta kan lupekan smpai ble2 . .hm. .aku hrap kdai tu akan trus mju n mju lgi. .


yg klakar nye semlam , aku bru tahu bos aku yg mne. .heee. .nsib baik dpt tgk smlm . .tho pn nsib bos dtg awal. .lwak la. na brhnti keje bru thu bos yg mne . .weeeeee. .pe la aku nie . .hahaha. .

ehem2. .saya kembali !!!!!!!!!








heeeeeeeee. .hye semua !!! . .setelah sekian lame saya menghilang kini saya sudah kembali. .ngeee. .hahaha bukan hilang g mane pn just tade mse na update blog la. .buzy n buzy memanjang. .hahaa. .byk assingment na wt . .mmg tade mse la na berbloging nie. .huhu. .smpai da berhabuk da blog aku .  .kesian blog aku kne tinggal lme. .heee. .skunk nie alu rjin la blik pn bub ada mse . .skunk ngah minggu exam n ta lme ag na cuti sem lagi la ad mse na berblog nie. . heee. .rndu sgt na update blog . . hahhaa


semenjak ta berblog nie asyik unline fb je. . hahaha.  .itu je yg ad mse. .heee. .so aku unline fb je la. .da ta tao na wt pe. . heee. .tp ble unline fb rse busan lak . .hahaha. . pe la aku nie. . byk sebenar nye aku na cite at blog setelah lme di tinggal kan tp ta kesampaian la plak.. heee. .so biar aku je la simpan pe yg aku na cte .. law na cte pn confirm byk yg aku na tlis . .heeeeeee. .so secret suda. . . . . . . ^_^