CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

♥ micci fwenz ♥

Thursday, 21 June 2012

BUSAN !!! BUSAN !!!!

argh !!!! argh !!!!!

leh jd gila cm nie !!!

busan n busan n busan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hahaha. . busan sgt aku nie smpai da naik gila da.  .weeeee.. sbnarnye aku busan duk at uma nie. . yla smenjak alek uma nie ta tao na wt pe .  .keje aku at uma bgun , msak , tgk tv , un9. .tu je la keje aku semenjak cuti nie.. memang busan kot...duk uma pn dengan mak aku . .lgi la busan .  .tade kwan na sembang2 . .adik aku da la alek minggu dpan .  .terpaksa la than duk uma , law ad adik aku senang ckit na kua g ane2 . .mak aku bg je.  .law aku sowg nie yg lecih nye mak aku bising je law aku na kua sowg   . .yla busan duk uma. .na gk g uma membe tp trpkse tngu adik aku alek la jwb nye . .


nsub n nsib aku cm nie. . na tgk tv tade cte ape lak . . so ngadap lappy je la keje aku .  .smpai mak aku da bising ari2 ngadap lappy je smpai lme2. . hahaha .  .biase la kan jiwa remaja.  .na kan keseronokan dan enjoy ckit . . tak kan na berkepit bwah ketiak mak ag .. heeee. . .msti la mao bnda yg epy n yg ta busan  .. nie ta ngadap tv je n bring je.  .mne ta gemok aku nie. . skunk pn da gemuk lgi na tmbah . .ta na aku gemuk lgi.. huhu


slame aku cti nie ad la mse aku na update blog aku nie law da start stdy t memg tade mse la jwab nye. .asyik2 assingment , assingment n assingment  . .busan aku . .ckup la sem lpas da ari2 ad assingment .  .msak la. . ltih kot asyik na wt asssingment .  .heeeeee. .smpai ta ckup rest n tido . .na wt cm ne da nsib student cm tu kan . .terima je la. . ngeeeeeeeeeeeee. . .pape je la . .asal kan aku epy je memanjang  . hahahahahahahaha

1 comment:

  1. masa lapang sebelum datang masa sibuk..

    ReplyDelete